Pilótaképzés
Pilótaképzés
Idő gyűjtés
Idő gyűjtés
Sétarepülés
Sétarepülés
Egy élményrepülés olyan, amit évek –évtizedek multán is csillogó szemekkel mesélhetsz el. Sokan csak a földet érés után döbbennek rá eddig mit veszítettek. Szánd el magad a nagy felfedezésre, bízd magad azokra a pilótákra, akik segítenek majd átélni életed egyik meghatározó élményét. Válassz kedved szerint a Kaisair Craft élményrepülés ajánlataiból és éld át, éld meg a varázslatot…
Szakszolgálati engedéllyel rendelkező pilóták részére kedvező feltételekkel biztosítunk repülési lehetőséget. Hobbi célból vagy további jogosítások megszerzéséhez repülés az országon belül és kívül.
Bővebben
Magyarországon az észak-keleti régióban kizárólag a Kaisair Craft Kft. szervez LAPL és PPL pilóta tanfolyamokat. Kikapcsolódásra, sportolás és hobbi célból. Minden, ami a motoros repülési karrier elkezdéséről szól.
Tovább
Egy élményrepülés olyan, amit évek –évtizedek multán is csillogó szemekkel mesélhetsz el. Szánd el magad a nagy felfedezésre, bízd magad azokra a pilótákra, akik segítenek majd átélni életed egyik meghatározó élményét. Válassz kedved szerint a Kaisair Craft élményrepülés ajánlataiból és éld át, éld meg a varázslatot…
Tovább

A repülés élménye csak egy kattintásra

Galéria

Galéria

BER 20180914_175220

Olvasd el néhány történetünket.

HA-BER “lánykori neve”: HB-CQI, avagy a St. Galleni kaland

Találtunk egy jó kis gépet, no meg pénzt a családi kasszában, amit megint a repülés emészt majd fel! Nem osztatlan az öröm. Feleségem a gyásztól sújtva nincs magánál és igent mond. Emlékszel milyen szép volt a virágszórás Gyuri temetésén (köszönet Szabó Zolinak) és a repülősök is eljöttek. Szerettük és ő is szeretett ott lenni köztünk.

Csodaturmix (avagy Kusta forgat)

"Long long time ago"- szóval tavaly történt az SPL-en innen, a PPL-en túl. A 150 mérföldes egyedül repülés előkészítőjeként Szabó Zolival repültünk Miskolc - Nyíregyháza direct.

HA-KIR Ünnepnapok (ugyancsak Széchenyivel szólva)

A kalandos kezdet hasonló folytatást hozott. Szakos Tibor barátommal több alkalommal megjártuk Szegedet, a hatósági engedély azonban nem. Aztán június 9.-én mégis felragyogott a nap,- tikkasztó meleg volt, de nem erre gondolok. Megérkeztek az engedélyek. A kötelező ellenőrzők lerepülése után egy kis útvonal: irány Jakabszállás. Telefonálok régi barátaimnak Vass Géza és Csík Imre uraknak, nem modorosságból írom így, hisz tegeződünk és néhány különleges kalandot is átéltünk együtt. Azért írom, mert azok.

Ahogy elkezdődött

C 172 R Skyhawk II. Magyar Lajstromjele: HA-KIR Szeretettel olvastam Széchenyi Zsigmond írásait, így illik ide a cím, ahogy egy megmagyarázhatatlan dolog elkezdődik: a szerelem.

Partnereink